DE HOOIBERG           LEERSUM

 


In de prachtige Hooiberg heb ik (Yvonne Matla) een heerlijke plek gevonden voor mijn yogalessen.

Bij Yoga Balans kunt u lessen Hatha Yoga, kinderyoga en - bij voldoende belangstelling - zwangerschapsyoga volgen in kleine groepen.


Mijn yoga lessen zijn opgebouwd uit verschillende fysieke en ontspannings- en adem- oefeningen. De fysieke oefeningen zijn gericht op kracht en soepelheid van het lichaam. De adem is een belangrijke bouwsteen van een oefening. Het leren kennen van de effecten van de adem tijdens de oefeningen en de ontspanning geeft je mogelijkheden om die kennis in het dagelijks leven in te zetten om jezelf een moment  tot rust te brengen. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening en daarna een kopje thee.

De lessen voor de jongeren zijn iets speelser en er op gericht dat de jongeren hun veranderende lichaam leren kennen. Daarnaast leren ze te oefenen met respect voor hun eigen lichaam en respect voor elkaar.

De zwangerschapsyogalessen zijn niet alleen gericht op de bevalling maar ook op de zwangerschap zelf. Er komen oefeningen aan bod waarbij de adem een grote rol speelt. Je leert door middel van oefeningen rekking toe te laten en kracht te bewaren. Een les is een moment voor jezelf en je kindje dat in je buik groeit.

Ook partners worden  1 keer per maand uitgenodigd om mee te komen, zodat ook zij de oefeningen leren kennen. Tijdens de partnerlessen komt ook de bevalling zelf aan bod.

De lessen worden gegeven in de traditie van de Saswitha opleiding in Bilthoven.


Voor een gratis proefles kunt u contact opnemen:


T    0343-460221

E    y.a.matla@kpnmail.nl


Dinsdag avond:                   17.45 - 19.00 u        zwangerschapsyoga

                                            19.15 - 20.15 u        yoga voor volwassenen

                                            20.45 - 21.45 u       yoga voor volwassenen

Woensdag ochtend:             9.00 - 10.00 u        yoga voor volwassenen